Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу најоштрије осуђује још један облик патолошке мржње према председнику Александру Вучићу.

Хроника лудачког, изворног зла према Александру Вучићу настављена је објављивањем умрлице са ликом нашег председника, која се дели масовно путем друштвених мрежа.

Девијантни, морбидни мрзитељи свега српског и сопственог народа, предвођени Драганом Ђиласом, његовим полтронима и тајкунима, одавно су престали да имају било каквог обзира и макар трунку достојанства. Напади на породицу и председника Вучића из дана у дан добијају нове облике, а идеолози лудила смишљају све бруталније начине.

Свесни сопствене немоћи, очајни јер не могу да испуне обавезе према налогодавцима и униште Србију, више заиста немају кочнице у дегенерисаном понашању.

Позивамо све надлежне органе да стану на пут неофаштистима, истим онима који не умеју да оплакују трагедију сопственог народа, који не умеју да издају саопштење поводом НАТО агресије на Савезну Републику Југославију, нити осуде монструозан терористички напад у Моксви. Умеју зато да се диве антисрпским ставовима на неким дубровачким трибинама, где стварају нове нације, где желе да сквотирају храмове Српске православне цркве и где се наглас смеју својим фашистичким пошалицама. Умеју и да праве умрлице са ликом Александра Вучића, да прете убиством његовој породици и да призивају најгоре смрти.

Издајници свога рода, поручујемо вам да никада нећете успети. Наша земња, наш народ одувек је био слободарски и одлучан у намери да буде свој на своме.

Никада се нисмо нити ћемо се робом звати.

Не продајемо се за шаку дуката и одлучно поручујемо:

Живео Александар Вучић!

Живела Србија!