Саопштења

Године су само број, успеси су вечни

Председниче, у име Општинског одбора, свих наших чланова и гласача Српске напредне странке, желимо вам срећан рођендан и добро здравље, а остало знамо да ћете успети да постигнете.

Јелена Миливојевић: Нећете спречити историјске резултате Александра Вучића

Јелена Миливојевић, народна посланица, чланица Главног одбора Српске напредне странке и ОО СНС Аранђеловац, обратила се данас јавности поводом натписа у дневним новинама и потоњег напада Зорана Зечевића, посланика Српске странке Заветници.

Дан државе је јачи од вас

Док председник Александар Вучић и цео државни врх сложно позивају на јединство, док у нашем Аранђеловцу, у Месној заједници Орашац, више хиљада грађана у миру и слози обележава Дан државности на месту подизања Првог српског устанка, група анти-државно настројених хулигана позива на крвопролиће и немире; призивају см

Саопштење за јавност Општинског одбора СНС Аранђеловац

Општински одбор Српске напредне странке Аранђеловац, као и увек, спреман је да подржи одлуке председника Александра Вучића. Апсолутно свесни чињенице свега претходно урађеног у циљу напретка Србије и добробити свих грађана, пружамо подршку председнику Вучићу у наставку његовог политичког и друштвеног деловања.

Врела вучија српска крв

Када чопор шакала пожели да науди вуку предводнику, јаком, снажном и годинама опреза вођеном у циљу заштите свога чопора, може само и једино да буде поражен. Јер вук има срце хероја, памет векова и храброст својствену њему самом.

До краја верни Вучићу и нашој Србији!

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу сложно, гласно и јединствено пружа подршку председнику Александру Вучићу у борби за очување мира, стабилности и националног јединства!

Pages