Вести

Аранђеловац не сме да стане

И по кишном времену, наши активисти су на услузи грађанкама и грађанима Аранђеловца. Вредно и поносно представљамо вредности и резултате рада Српске напредне странке.

Састанак у Буковику

Састанак МО Буковик одржан је и у недељу, а разговарало се о подршци листи Александар Вучић - Србија не сме да стане и плановима за Аранђеловац у наредном периоду. Милосав Милојевић и Бојан Радовић, са сарадницима, наставиће обилазак сеоских месних заједница током наредних дана.

Посета пријатеља

Владимир Ђукановић посетио је јуче просторије Општинског одбора СНС Аранђеловац и том приликом разговарао са нашим активистима и Бојаном Радовићем, потпредседником Одбора. Као и увек када нам дође у посету драг и дугогодишњи пријатељ, разговор протекне у лепој атмосфери и уз доста корисних савета.

Увек уз пољопривреднике

Бојан Радовић и Горан Орлић обилазе сеоска домаћинства у Аранђеловцу и пољопривреднике којима Општина Аранђеловац помаже након куповине трактора, субвенцијом до 5 хиљада евра. То је само једна од великог броја мера којим се помаже газдинствима на територији Аранђеловца, по чему смо међу водећим општинама.

Општина Аранђеловац улаже у развој села

Бојан Радовић посетио је данас са сарадницима Месну заједницу Стојник, домаћинство Драгољуба Бојовића који је искористио право на општинске субвенције и добио поврат дела новца за куповину новог трактора.

Наш тим је најјачи

Чланови Српске напредне странке увек су са вама, поносно представљамо резултате, рад и планове за наредни период. Заједно смо непобедиви, зато вас позивамо да постанете део нашег тима. Јер Аранђеловац не сме да стане!

Срећна слава свим верницима

Општински одбор СНС у Аранђеловцу обележио је страначку славу Света Петка у присуству свештенства, чланова Српске напредне странке, привредника, коалиционих партнера и великог броја пријатеља.

Освећење храма у МЗ Мисача

Педседник општине Бојан Радовић, народни посланик Милосав Милојевић, заменица председника општине Невена Ирић, свештенство и бројни мештани присуствовали су освећењу темеља будућег храма у Месној заједници Мисача.

Pages