Вести

Саопштење Општине Аранђеловац

Поводом навода у појединим медијима, а који се тичу грађевинских радова у парку Буковичке бање, дужни смо да суграђанима изнесемо чињенице и разјаснимо недоумице које су случајно или намерно пласиране у јавност.

Свечана академија за понос Аранђеловца

Поводом 26. јула, обележавања Дана општине Аранђеловац, у просторијама Дворане Парк одржана је свечана академија на којој су додељене награде и признања физичким и правним лицима који су својим деловањем се истакли током протеклих годину дана.

Нападаће нас за све добро што је урађено

Свуда приказујемо тржишне цене, за сваки пројекат имамо валидну документацију и радимо искључиво по закону, али шта год урадили појединци из опозиције увек ће имати замерке. Представљају нас као највеће криминалце и криви смо за све лоше што се догађа.

ЗАМЕНИЦА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АРАНЂЕЛОВАЦ ОТВОРИЛА СКУП У СТОЈНИКУ О РАЗВОЈУ СЕОСКОГ ТУРИЗМА

У понедељак, 27. јуна 2022. године, од 18 до 20 часова у просторијама Дома културе у МЗ Стојник, реализован је састанак заинтересованих мештана и мештанки неколико околних села, а поводом развоја сеоског туризма и могућим перспективама у вези са јачањем људских капацитета.

2. седница Скупштине општине Аранђеловац

Данас је у просторијама Дома омладине одржана 2. редовна седница СО Аранђеловац на којој је усвојена Одлука о завршном рачуну буџета општине Аранђеловац за 2021. годину.

Такође, донете су одлуке о утврђивању престанка мандата одборницима који су изабрани на функције и потврђивању мандата одборницима.

Увек уз Вучића!

Поштовани председниче Вучићу,

У име Општинског одбора СНС Аранђеловац честитамо Вам на поновном избору и почетку другог мандата на месту председника Републике Србије.

Pages