Вести

Има нас много

Упркос лажима, преварама, неовлашћеном снимању и лицемерним изјавама оних који себе називају опозицијом, ми смо ту, а овде ћемо и остати. И да, много нас је више, нећете нас уплашити нити отерати.

Да се не заборави!

Општински одбор СНС Аранђеловац и сви наши чланови, данас се са тугом и сетом сећају 24. марта 1999. године, једног од најтежих и најпотреснијих датума српске историје.

Сређивање терена у насељу Бангладеш

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Аранђеловац свакога дана су на терену и разговарају са суграђанима. Још једна у низу акција наших чланова, који су запослени у локалној самоуправи је и санација фудбалског игралишта, просторија и трибинског простора у насељу Бангладеш.

Обећано - испуњено, испоручени нови контејнери

Један од главних проблема, који су мештани месних заједница Гараши, Јеловик и Босута истакли на зборовима грађана односио се и на набавку нових контејнера за одношење смећа. На састанцима је најављено да ће нови контигенти стићи до краја недеље.

Разговараћемо о свему

Свакога дана ту смо за вас, да разговарамо, да покушамо да помогнемо. Позивамо и старије суграђане да нам се јаве на градском тргу како би помогли да се пријавите за пензионерске картице.

Pages