Вести

Велики радови пред крај текуће године

Током протеклих неколико дана у Аранђеловцу се радило на путној инфраструктури. Нова асфалтна подлога постављена је на више локација у месним заједницама Орашац, Бања, Врбица и Копљари. Радови су обустављени због лоших временских прилика, а чим се побољша биће настављено са овом етапом.

Потписивање уговора o субвенцијама

У просторијама Општине Аранђеловац, одељење за привреду и друштвене делатности, почело је потписивање уговора за програме подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Аранђеловац за 2021. годину.

Асфалтирање паркинга

У току су радови на асфалтирању паркинг простора код Опште болнице у Аранђеловцу. Уколико временски услови дозволе биће све завршено у наредних десет дана, чиме ће бити омогућено значајно више места за путничка возила и бољи прилаз болничком комплексу.

Почела нова етапа асфалтирања

Радовима у улици Антонија Извонара започела је јесења фаза инфраструктурних радова, која ће трајати наредних 20-ак дана.
Укупно је уграђено 2500 м², односно 430 метара дужине пута, а извођач радова је предузеће Арбаг из Аранђеловца.

СВИ ЗА ВУЧИЋА!

Једногласна одлука свих чланова СНС, свих месних и градских одбора била је да председник Александар Вучић настави и да буде једини кандидат за председника СНС-а.

Наставићемо да заједно и снажно подржавамо политику председника Александра Вучића.

Живела Србија!
Живео Аранђеловац!

Упркос лажима опозиције Општина спроводи мере енергетске ефикасности

Претходних недеља могли смо слушати разне конференције за штампу којима су представници појединих опозиционих партија покушали да обману грађане и кажу како Општина Аранђеловац неће спроводити мере субвенција за енергетску ефикасност.

Радови су завршени

Завршена je комплетна реконструкција пута у улици Танаска Рајића од ресторана "Грб" до кружног тока у улици Танаска Рајића. Коловозне траке су обележене, а у току су радови на санацији пешачких стаза.

Аранђеловац једногласно за Вучића!

Чланови Општинског одбора СНС Аранђеловац вечерас су једногласно донели одлуку да предложе Александра Вучића за председника Српске напредне странке.

ОО СНС Аранђеловац исказао је апсолутну подршку политици коју води Александар Вучић и његовој борби за пристојну и модерну Србију.

Бојан Радовић: Урадили смо више путева за годину дана него други за десет година

Председник општине Бојан Радовић у обраћању на седници СО Аранђеловац изнео је податке да је за десет календарских година у периоду од 2002. до 2011. године урађено мање путева него само током 2021. године.

Вук Мирчетић: Српска напредна странка има највише младих људи

Народни посланик Вук Мирчетић боравио је данас у Аранђеловцу и том приликом посетио просторије Општинског одбора Српске напредне странке. Он је истакао да је Аранђеловац много урадио на развоју и економском напретку током протеклог периода.

Pages