Одборници Двери настављају са лажима

Општински одбор Српске Напредне странке Аранђеловац најоштрије осуђује бруталне претње које је одборник Двери Благоје Грковић упутио деци и породици наше одборнице и чланице Главног одбора Српске Напредне странке Јелени Миливојевић.

Благоје Грковић је након инцидента Јелени Миливојевић која је седела на свом одборничком месту добацио претње упућене њеној деци и породици а након тога уз подршку своје колегинице Надежде Прековић покушао да заташка случај.

Овакав сраман потез људи који су спремни да ударе на најсветије показује да се сарадници Бошка Обрадовића само привидно боре за породицу јер ако су у стању да ударе на децу предшколског узраста онда је свима јасно да се и лажно залажу за политику коју пропагирају, а својим делима демантују.

Наша одборница Миливојевић је пре свега породична жена, мајка и супруга и један од највећих бораца за правду које познајемо.

Она је била успешан спортиста наше земље и са веома богатом професионалном каријером се увек јасно и аргументовано бори за своју општину и нашу државу.

Српска Напредна странка кроз своју политику још од оснивања снажно подржава породицу и породичне вредности. Све то поткрепљује и чињеница да и Република Србија и Општина Аранђеловац помажу мајкама и породицама како би се оствариле у улози родитеља снажном подршком која је гарантована у првих десет година родитељства што никада у историји Србије раније није био случај.

Следимо политику Алексадра Вучића и боримо се за свако дете да безбедно одраста у Србији која има стабилну економију и подржава децу, мајке и парове који покушавају да се остваре у улози родитеља, јер су млади и деца највеће благо, а наш задатак је да деци оставимо стабилну и безбедну Србију.

За крај постављамо питање Благоју Грковићу да ли зна шта је светиња? Ми знамо, породица је светиња и зато сложно осуђујемо његов сраман потез.

ОО Српске Напредне странке Аранђеловац