Поносни све ове године

Општински одбор СНС Аранђеловац у име свих наших чланова и гласача Српске напредне странке, жели срећан рођендан председнику Александру Вучићу, добро здравље и снагу да настави да се најјаче до сада бори за Србију!

Свесни да није тренутак великих славља и да наш председник у буквалном смислу нема дана одмора нити предаха; свесни тежине тренутка и историјског контекста у коме се налазимо, не можемо ништа друго него да понудимо своју безрезервну подршку и покушамо да део енергије, којом зрачи председник Вучић, пренесемо на наше активисте и функционере.

У моменту када имамо највеће изазове, када се боримо да држава Србија преброди све тешкоће које нам намећу они који не желе да наставимо путем прогреса; у истом моменту, што је и најтеже, имамо и представнике политичких странака којима изгледа да је важније да дођу на власт мимо воље грађанки и грађана наше земље.

У својој патолошкој мржњи према Александру Вучићу не презају од најгнуснијих лажи и подметања и то према сопственој држави, свесни да својим чињењем руше углед Србије и у огромној мери деградирају све напоре у преговарачким оквирима поводом борбе за очување Косова и Метохије. Ипак, баш из поменутих разлога гласно кажемо: предаја није опција, Александре Вучићу, уз тебе смо и знамо да ће твојим вођством Србија победити.

Године су само број, дела остају заувек, за аманет будућих поколења.

Срећно и здраво на многа лета!

Живео председниче!

Српска напредна странка Аранђеловац