Саопштења

Саопштење ОО СНС Аранђеловац

Кампања за парламентарне изборе није ни почела, а Ђиласови и Шолакови медији показују суштину свог постојања која се може објединити само у једном, а то је патолошка мржња према Александру Вучићу и њеогвој породици.

Најновији у низу скандалозних садржаја који се емитују на медијима под шапом двојца Ђилас - Шолак јесте такозвани документарац о председнику Републике Србије у коме се на бруталан начин демистификује сваки наводни покушај демократије и непристрасног извештавања.

Господо из тајкунских медија, постављамо вам питање: да ли вас је макар мало стид, да ли макар мало имате образа и мислите ли о последицама бруталних лажи и напада на породицу Вучић? Да ли се тако брани демократија и да ли на тај начин покушавате да јавности прикажете лик и дело Александра Вучића? Мислите ли да ћете методама на којима би вам позавидели Хитлер и Гебелс успети у својој замисли да Србију поново убаците у блато из којег се више од 10 година покушавамо избавити?

Поручујемо да наш народ није лако обманути, извукли смо поуке из прошлих времена и умемо да разликујемо истину од труле пропаганде Ђиласа и Шолака.

Јако, снажно, јединствено кажемо:

Србија не сме да стане!

До краја уз Александра Вучића!
До победе!

Српска напредна странка Аранђеловац