Саопштења

Саопштење Општински одбор СНС Аранђеловац

Када год уђу у политички ћорсокак и када немају излаза нити оправдање за своју политику, коју подржава мизерно мали број грађана, представници опозиције почну да нападају председника Александра Вучића.

По већ добро испробаној мантри крену, преко својих медија, да пласирају лажне информације и на најбруталнији начин блате породицу Александра Вучића, неретко позивајући и на свирепо насиље.

Још један у низу таквих напада десио се јуче када је тајкунски, опозициони лидер Драган Ђилас оптужио Александра Вучића да је најбогатији човек у држави, а да га држе као политичког таоца, наводни криминалци.

Све то изговара Драган Ђилас, мултимилионер, човек који вероватно не може ни да изброји сопствено богатство, иначе стечено током најтежих година у новијој историји српског народа, година власти Демократске странке.

Док су приватизоване фабрике, стотине хиљада људи остајало дословно на улици, а радници у судницама секли себи прсте, тајкун Драган Ђилас је стекао богатство које се данас мери стотинама милиона, а можда и милијарди евра.

Поручујемо дотичном господину, мултимилионеру, да изађе пред грађане Србије, представи своју политику и одговори одакле му и на који начин је стекао толико богатство, а председника Србије и чланове његове породице остави на миру.

Ко о чему, тајкун о поштењу!

Српска напредна странка Аранђеловац