Саопштење за јавност Општинског одбора СНС Аранђеловац

Поводом напада појединаца, бивших припадника власти којима су фунцкије и место у апарату локалне самоуправе једини политички интерес, а који се служе подвалама и увредама; којима је крајњи домет политичког деловања понижавање других и обмана јавности, поручујемо у име Општинског одбора Српске напредне странке да нећемо наседати на провокације маргиналних политичких супстанци и спуштати се на ниво уличарских манира.

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу на челу са председником Милосавом Милојевићем, на локалним изборима одржаним 16. марта 2014. године у Аранђеловцу, забележио је убедљиву победу и на власт у општини дошао захваљујући демократској вољи народа израженој кроз огроман број гласова.

Поједници, бивши припадници власти, који су у одређеним тренуцима, веома неуспешно, обављали своје функције у локалној самоуправи, очигледно фрустрирани и огорчени због политичке маргине на коју су неповратно доведени сопственим незнањем и нестручношћу, једини излаз траже у клеветама, лажима и манирима улице.

Маргиналци, у недостатку аргумената, стручности и знања да се на било који начин укључе у одговорну политичку конверзацију примењују очајничке покушаје, својствене угроженим политичким патуљцима на издисају.

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу никада се неће спуштати на ниво препирке са онима који немају стида нити политичке културе; сматрамо да су такве појаве на маргини и сваки публицитет, за којим очајнички теже, од нас неће добити.

Међутим, ОО СНС Аранђеловац и председник Одбора Милосав Милојевић свакога дана и на сваком месту браниће интересе свих грађана Аранђеловца, без обзира на политичку или било коју другу припадност.

Интерес Аранђеловца за нас је испред сваког страначког интереса.
Аранђеловац се суочио са најтежим елементарним непогодама у својој историји, а стотине домова је оштећено. Активношћу посланика у Народној скупштини Републике Србије Милосава Милојевића, општина Аранђеловац добила је значајна средства за обнову кућа, објеката и инфраструктуре.

Општински Одбор СНС у Аранђеловцу је организовао помоћ и активности током природне катастрофе, од спашавања у Месним заједницама Раниловић, Босута, Гараши и другим, преко помоћи Црвеном крсту, где су наши активисти свакодневно помагали и физички и материјално, па све до организовања аутобуса за Обреновац, Босут и Шабац са стотинама добровољаца који су помагали народу Србије.

Маргиналци у политици били су идентични и у организовању помоћи – неприметни и „велики“ само на друштвеним мрежама и интернет порталима, где показују своју „храброст“ и љубав према народу.

Кап која је прелила чашу напуњену лажима, оптужбама, клеветама, нападима на породицу и интиму људи, деце и жена, била је кап коју Општински одбор Српске напредне странке није могао да пренебрегне. Напади на нас нису нешто што нас може уплашити – веома добро знамо ко нас напада, а своје мишљење о њима дао је и народ на изборима.

Анегдоте на рачун људи оштећених елементарним непогодама, активности људи коју своју енергију, познантсва и позиције подређују помоћи угроженима, унижавање материјалних добара оних који су остали без кровова над главом – кап је која је прелила чашу.

Из горе наведених разлога, Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу, у име председника Милосава Милојевића, поручује бившим припаднцима власти, маргиналцима и политичким патуљцима са подршком у виду статистичке грешке:

Никада нисмо, нити ћемо се спуштати на ваш ниво. На увреде и лажи нећемо одговарати. Радићемо као и до сад одговорно и транспарентно у интересу грађана, који добро знају да направе разлику између нас и вас. Никада нисмо и никада нећемо дозволити да се грађани исмевају, да се мука која је задесила наш град користи у јефтине дневно-политичке прљаве игре и сакупљање поена на друштвеним мрежама.

Наша политика је јасна: борба за напредан Аранђеловац, модеран и развијен туристички, економски и пољопривредни центар. За маргиналце нема места на нашој политичкој сцени. Желимо опозицију којој је вредно споменути име, ону врсту која може донети конструктивну и демократску расправу и анализу. Док се она не појави, Општински одбор Српске напредне странке наставиће комуникацију искључиво са грађанима Аранђеловца – јединим правим и релевантним судијом политичке сцене.

За крај, питамо се:

Да ли су ове фотографије нешто што се може користити у пропагандне сврхе у борби против политичких неистомошљеника? Да ли људи на овакав начин упропашћени природном катастрофом треба да буду колатерална штета јефтине забаве? Док се наш посланик у Народној скупштини Републике Србије и и људи на функцијама, на одборима, на састанцима и консултацијама, и свом политичком и људском активношћу боре за куће и народ, интернет хероји праве анегдоте - у име оваквих призора и због борбе за ове људе.

СВОМ СНАГОМ ЗА АРАНЂЕЛОВАЦ!

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМО!