Вести

15 милиона евра за Општу болницу!

Највеће улагање у историји аранђеловачке болнице - сан који ће ускоро постати стварност.

Захваљујући огромном труду чланова Српске напредне странке у Влади Републике Србије и локалној самоуправи инвестиције које су биле незамисливе за неколико година биће потпуно реализоване.

Министар здравља Златибор Лончар присуствовао је уручењу санитетских возила за потребе здравствених центара у Србији. Једно од возила, вредно 5 милиона динара припало је и Здравственом центру Аранђеловац. Новац за куповину возила обезбедило је Министарство правде, прибављеним средствима из опортунитета, а свечаности је присуствовала и министарка правде Нела Кубуровић.

Златибор Лончар подсетио је на значај улагања у развој здравства које, према његовим речима, је било на ивици пропасти пре доласка Српске напредне странке на власт.

"Сетите се када је неко, пре ове власти, у Аранђеловац уложио 2 или 3 милиона евра, а да не говоримо о цифри од 15 милиона евра. Данас медицински техничар има плату као 2010. године лекар опште праксе. То је зато што је државна каса стабилна. Зато можемо да улажемо у битне инвестиције. Желимо да нашој деци оставимо бољу будућност", закључио је министар Лончар. Он је рекао да ће увек ће бити оних којима нешто не одговара али замолио их је да то не раде у здравственим центрима због пацијената и бриге о људима.

Председник Општине Бојан Радовић још једном се захвалио Влади Републике Србије и рекао да без поверења и жеље чланова Владе и пре свих, председника Републике Србије Александра Вучића не би било могуће решити ни део проблема грађана Аранђеловца.

ЗАТО ШТО НАМ ЈЕ БИТНО ЗДРАВЉЕ НАШИХ ЉУДИ!

ЗАТО ШТО ВОЛИМО АРАНЂЕЛОВАЦ!

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА АРАНЂЕЛОВАЦ