Вести

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗА НАШУ ДЕЦУ!

Заједно корачамо ка историјској победи!

Поштовани суграђани,

Током сутрашњег дана очекује нас расписивање парламентарних избора у Републици Србији. До 26. априла 2020. године очекује нас тешка борба за правду и истину. На нама је да следимо пут и визију Александра Вучића и учинимо све како би наша земља наставила да одлучно иде путем развоја и напретка.

Нападаће нас, говорити лажи о нама, вређаће наше породице. Причаће како смо грађани другог реда, како смо неписмени и необразовани. Ниподaштаваће све што смо урадили и што покушавамо да урадимо за развој града. Апелујемо на све да не подлежу провокацијама којих ће, на жалост, сигурно бити.

Чланови Српске напредне странке у локалној самоуправи, председник општине Бојан Радовић и народни посланик Милосав Милојевић урадили су много како би Аранђеловац постао боље и лепше место за живот. Уложено је више од 20 милиона евра у разне области живота, пројекте и инвестиције.

Пред нама су велики планови, улагања и милиони евра који су опредељени за огромне капиталне радове.

Ништа од тога не би било могуће без подршке и разумевања Александра Вучића и Владе Републике Србије. Зато, неопходно је да пружимо подршку реформама и не допустимо онима који су задужили државу да се врате на власт.

Тим људи сакупио је податке, фотографије, графички и визуелно припремио часопис у коме је сублимирано најважније урађено током протеклог периода у Аранђеловцу.

Штампану верзију часописа можете преузети у просторијама Странке, а у наредним данима ћемо Вам презентовати електронски, део по део, странице часописа, преко друштвених мрежа - доказ труда, жеље и резултата.

За данас смо спремили насловну страну часописа на којој је симбол града хотел "Старо здање" које је први пут у историји постао власништво свих грађана Аранђеловца и за чију реконструкцију ћемо ускоро представити пројекат. Доњи део насловне стране је најочекиванији пројекат у историји Шумадије, скори почетак радова на брзој саобраћајници и ауто - путу "Вожд Карађорђе" који ће Аранђеловац ставити у срце путне инфраструктуре Републике Србије. У наредним данима показаћемо шта је све урађено и планирано у нашем граду. ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ!

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА АРАНЂЕЛОВАЦ

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - ЗА НАШУ ДЕЦУ!