Вести

Блиске везе са Војском Републике Србије

Чланови Општинског одбора СНС и високи функционери у локалној самоуправи Марија Прековић и Милан Јаћимовић присуствовали су обележавању 100 година од оснивања артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства Војске Србије.

Свечана церемонија одржана је у касарни "Бањица" у Београду, 30. октобра у 11 часова а централној прослави присуствовали су Министар одбране Братислав Гашић, са члановима колегијума, и заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Јовица Драганић, са сарадницима.

Након бесплатних прегледа које су припадници Војске РС организовали у месним заједницама на територији општине Аранђеловац, локална самопуправа се одужила финансијском помоћи за изградњу бине на којој је централна прослава обележена.

У име Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу још једном честитамо велики јубилеј јединици за противваздухопловна дејства Војске Србије и са поносом истичемо одличну сарадњу коју наши функционери у локалној самоуправи имају са представницима Војске.

Више фотографија можете видети на сајту Војске Србије:

http://www.vs.rs/index.php…