Вести

БОЈАН РАДОВИЋ ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

ЗАТО ШТО ВОЛИМО АРАНЂЕЛОВАЦ

НЕДЕЉА, 4. МАРТ - ЗАОКРУЖИ БРОЈ

Бојан Радовић дао је јасан одговор на свако питање и аргументовано одговорио на лажи које се ових дана провлаче кроз медије.

ТОКОМ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ДОНЕЛИ СМО 30 МИЛИОНА ЕВРА СРЕДСТАВА У ГРАД А ВРАТИЛИ 5 МИЛИОНА ЕВРА ДУГА. БЕЗ ДИНАРА ДОДАТНОГ ЗАДУЖЕЊА.

Нико од 1959. године није успео да реши питање напајања електричне енергије у граду. МИ ЈЕСМО. Уложићемо 3 МИЛИОНА ЕВРА у овај пројекат.

Деценијама Општа болница у Аранђеловцу пропада. МИ СМО РЕШИЛИ ТО ПИТАЊЕ у сарадњи са локалним привредницима завршили смо поликлинички део а ове године почиње комплетна реконструкција целе болнице, у вредности од 5 МИЛИОНА ЕВРА које ћемо обезбедити у сарадњи са надлежним министарствима.

Оставили су дуг нашој деци од 7 МИЛИОНА ЕВРА. За само пет година вратили смо 5 МИЛИОНА ЕВРА ДУГА, без динара додатног задужења. Новац су подизали за изградњу базена, балон хале и других ствари. Ништа није урађено а новац је потрошен. ТОМЕ ЈЕ ДОШАО КРАЈ и зато су љути јер знају да више никада неће моћи да ненаменски троше новац грађана Аранђеловца.

Годинама нису плаћали доприносе на зараде запосленима у ЈКП "Букуља" у Аранђеловцу. Ми смо издвојили новац да и тај проблем решимо.

Смањили смо незаполесност и Општина Аранђеловац је међу водећимa по платама у Шумадији.

Аграрни буџет је 2017. године био 33 МИЛИОНА ДИНАРА. Дали смо више субвенција пољопривредницима само у Месној заједници Раниловић него читава Општина Топола за све сеоске месне заједнице.

Почињемо последњу фазу реконструкције главне градске улице у вредности од 3 МИЛИОНА ЕВРА.

Човек који данас говори о рудној ренти је као народни посланик изгласао закон којим се то правило одређује.

По социјалним давањима смо међу првим општинама у Србији.

Имамо огромну подршку председника Александра Вучића и одличну сарадњу са свим министрима у Влади Републике Србије о чему сведочи највећи број посета високих државних функционеора током протеклих месец дана.

Вратили смо Орашцу место које му припада у прослави најважнијег државног празника.

 

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ, НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ЛАЖИ И ОБМАНЕ ОНИХ КОЈИ СЕ БАВЕ ПОПУЛИЗМОМ, КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ЕЛЕМНЕТАРНЕ СТВАРИ И ЧИЊЕНИЦЕ. ОНИХ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ НИЈЕДАН ЧЛАН БИЛО КОГ ЗАКОНА И КОЈИ МИСЛЕ ДА СУ ЉУДИ ОВОГ ГРАДА ОРУЂЕ ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ЊИХОВИХ ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА.

ПОГЛЕДАЈТЕ ИНТЕРВЈУ САДАШЊЕГ И БУДУЋЕГ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОЈАНА РАДОВИЋА, ОБРАЗОВАНОГ, ПОШТЕНОГ И СТРУЧНОГ ЧОВЕКА - ЛИДЕРА ТИМА ЉУДИ КОЈИ ЋЕ, УЗ ПОМОЋ ВАС - НАШИХ СУГРАЂАНА - ВОДИТИ ОПШТИНУ У НАРЕДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ.

ЗАТО ШТО ВОЛИМО АРАНЂЕЛОВАЦ

НЕДЕЉА, 4. МАРТ - ЗАОКРУЖИ БРОЈ 1.