Вести

БОЈАН РАДОВИЋ: ЗАУСТАВИЋЕМО ЛИНЧ ДОМАЋИХ ПРИВРЕДНИКА

Потпредседник Општинског одбора СНС Бојан Радовић у обраћању присутним одборницима на седници Скупштине општине истакао је да појединци из опозиције данима позивају на линч домаћих привредника:

„У току је незапамћена медијска хајка која се спроводи према инвеститорима и власницима приватних компанија у нашем граду. Такву врсту реторике користе представници опозиције који су, док су били на власти, блиско сарађивали са тим истим људима. Да ли смо ми док смо били у опозицији требали да нападамо привреднике док су тадашњи властодршци са њима сарађивали? Никада се нисмо бавили таквим стварима, то никада није био део наше политичке борбе. Да ли ћемо тако да повећамо плате или доведемо потенцијалне нове инвеститоре? Да ли треба да кажемо да су сви привредници криминалци и да позивамо на насиље и хапшење свих људи који су стекли новац у Аранђеловцу? Сви врло добро знамо шта се догађало у прошлости када је због нечије освете било угрожено хиљаду породица запослених радника у једној приватној компанији. Знамо, такође, шта се догађало приликом прославе Дана града, када су представници такозване опозиције вређали народног посланика Милојевића и мене. На то смо навикли и то нам не смета, али тада су на мети били и представници приватног бизниса. То се понавља и сада. Оно што је јасно и о чему говоре подаци је да имамо мање од 3500 незапослених на бироу Националне службе за запошљавање. Уочен је озбиљан пад незапослености. Аранђеловац у спољној трговини има велики суфицит и постоји значајан раст производње у локалним приватним предузећима. Ми ћемо се борити да резултати економског раста буду повећање зарада и смањење незапослености. То је оно што је суштински важно,“ рекао је Радовић.

Потпредседник Одбора Бојан Радовић поручио је са скупштинске говоринице да ће представници Српске напредне странке увек радити у интересу грађана Аранђеловца и да ће наставити да спроводе политику председника странке Александра Вучића у циљу развоја и напретка града и свих становника у њему.