Вести

Бруталне лажи и злоупотребе од стране дела опозиције

Бруталне лажи и злоупотребе од стране дела опозиције

Представници такозване "опозиције" у Аранђеловцу настављају са бруталним лажима и злоупотребама зарад јефтиних политичких поена.

Опште је познато да појединци из редова самопрокламоване "аранђеловачке опозиције" одавно немају скрупула и користе сваку врсту манипулације како би покушали да придобију људе за сопствене интересе, који су искључиво лично богаћење и финансијски интерес.

Ипак, данашњи случај чини се да је превазишао све претходне. Наиме, неколико појединаца из поменуте "аранђеловачке опозиције", немоћних да у фер политичкој борби добију подршку бирача искористили су случај исељења из стамбеног објекта породице Јашовић како би по ко зна који пут пласирали своје бруталне лажи. У стилу великих манипулатора они су целу ситуацију и проблем породице Јашовић искористили да оптуже функционере Српске напредне странке из Аранђеловца да у поменутом објекту желе да направе стамбену зграду.

Овом приликом оштро демантујемо ужасне лажи и одговорно тврдимо на ниједан функционер ни члан Српске напредне странке нема никакве везе са поменутом локацијом нити исељењем породице Јашовић.

Најискреније саосећамо са свим људима у невољи, небројено пута смо доказали да смо спремни да разговарамо и помогнемо сваком нашем суграђанину, без обзира на политичку припадност. Ипак, ми поштујемо демократско уређење и независност судства и не желимо да улазимо у разлоге исељења породице Јашовић из стамбеног простора, који је у приватном власништву.

Још једном апелујемо на све учеснике у политичкој борби да имају макар мало части и достојанства, да се не користе ужасним лажима и јефтиним обманама. Грађани Аранђеловца одавно су препознали ваше трикове којима се користите. Ми смо увек ту за наш град, трудимо се да помогнемо и улажемо у развој. Апсурдно је да нас нападају појединци који су се оштро противили помоћи коју смо давали за избегла и расељена лица. Још је апсурдније да користе лични бол и патњу како би себе представили као браниоце нејаких, а чланове Српске напредне странке као лопове и криминалце.

Ви наставите да лажете и обмањујете, ми ћемо наставити да радимо за добробит града и будућност деце Аранђеловца. А једини меродаван суд даће народ, на једином релевантном месту - на изборима.