Вести

Брже, јаче, боље

Улагање, развој, бољитак

 

Поштовани суграђани, Током 2016. године Аранђеловац је остварио значајне резултате на пољу развоја општине, економије, промоције туризма, пољопривреде, спорта и других стратешких области неопходних за целокупан раст привреде и социјалног живота.

Са правом можемо рећи да је 2016. година била година највећих улагања у Аранђеловац у протеклих неколико деценија. Разговарали смо са људима, били ту и трудили се да решимо многе проблеме. Окончани су огромни инфраструктурни пројекти.Поменућемо само неке од њих: реконструкција магистралног пута М4, од Крћевца до Лазаревца, десетине километара асфалтираних сеоских и градских путева, реконструкција Павиљона "Књаз Милош", почетак највећих радова у парку Буковичке бање, окончање пројекта осматрачнице на Букуљи, постављање сигнализације на критичним саобраћајницама у граду, адаптација Народне библиотеке "Свети Сава", највећа средства за спорт и пољопривреду...

Много тога је урађено а планирамо још више. Све ово не би било могуће без разумевања надлежних министарстава, Владе Републике Србије и пре свега, залагања премијера Александра Вучића.

У наредном периоду обавештаваћемо Вас о свему што је урађено и шта планирамо да урадимo.

На предстојећим изборима за председника Републике Србије ми немамо дилему за кога ћемо гласати: знамо да је једино право решење оно које води Србију и Аранђеловац напред - брже, јаче и боље од свих осталих.

Александар Вучић - Свом снагом за Аранђеловац