Вести

Будући посланици за развој Шумадије и Аранђеловца

Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу Милосав Милојевић и потпредседник Нове Србије Драган Јовановић гостовали су у емисији "Актуелно" на телевизији "Сунце", у среду, 26. марта 2014. године.

Будући посланици у парламенту Народне скупштине Републике Србије говорили су о темама које су заједничке за општине Аранђеловац и Топола, као и о пројектима и начинима помоћи грађанима из перспективе народних посланика.
Председник ОО СНС Аранђеловац Микица Милојевић казао је да му је изузетна част што ће бити у прилици да се одужи грађанима Аранђеловца и да ће се, кроз вертикалу законодавне власти у парламенту и локалне, коју ће

представљати већински Српска напредна странка, борити да наша општина добије што више финансијских средстава за пројекте и развој општине.

"Захваљујем се свим гласачима који су изашли на изборе 16. марта. Представљаћу Аранђеловац најбоље што будем могао. Борићу се у ресорним министарствима за пројекте, за развој Аранђеловца и читаве Шумадије", поручио је господин Милојевић и истакао да ће, као одборник у Скупштини Општине Аранђеловац, наставити на помаже и решава проблеме у локалној самоуправи.

Честитамо председнику нашег Општинског одбора на мандату посланика у највишем представничком телу Републике Србије. Поносни смо на чињеницу да ће председник ОО СНС Аранђеловац бити представник нашег града и уверени смо да неће изневерити велика очекивања гласача и становника наше општине, који су на претходним локалним и републичким изборима пружили огромну подршку Српској напредној странци.

Снимак емисије можете погледати у видео галерији.

СВОМ СНАГОМ ЗА АРАНЂЕЛОВАЦ!
Општински одбор Српске напредне странке Аранђеловац