Вести

Циљ је повратак младих у Србију

Милосав Милојевић: хвала председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије на огромној помоћи општини Аранђеловац

Народни посланик Милосав Милојевић у данашњем обраћању на 12. ванредном заседању Народне скупштине Републике Србије говорио је о предлогу Закона о изменама и допунама закона о националном оквиру квалификација Републике Србије.

Милојевић се приликом обраћања захвалио на највећим средствима која су ресорна министарства одобрила за капитална улагања у развој Аранђеловца.

"Даме и господо народни посланици, у име велике већине грађанки и грађана општине Аранђеловац желим да се захвалим Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу зато што су препознали проблеме и понудили конкретна решења не само за општину Аранђеловац већ и друге општине и градове у Србији; зато што су свесни шта је оно што је потребно да се Србија развија и креће путем ка модерној, развијеној и поносној европској држави. Кроз све наведено у свом обраћању желео сам да истакнем важност сарадње локалних и државних органа, важност унутрашње сарадње локалне власти и привредника; укључивање што већег броја одговорних људи у решавање питања од друштвеног значаја. Само тако и на тај начин можемо и у будућности постизати све боље резулате."

Током протеклих неколико година народни посланик Милосав Милојевић имао је 45 говора у Скупштини Републике Србије, током којих је обухватио низ тема из функционисања локалне самоуправе, рада Српске напредне странке и актуелних скупштинских тема. Члан је бројних одбора и активностима у раду Народне скупштине допринео је доласку великих инвестиција и улагања у наш град.

Зато што волимо Аранђеловац!

Српска напредна странка