Вести

Изборна скупштина СНС

У суботу 25.  јануара одржана је изборна скупштина Српске напредне странке у Сава центру у Београду на којој је изабран нови – стари председник странке. За Александра Вучића  гласало је 3 804 делегата Скупштине СНС.

Близу 4 000 хиљаде изабраних чланова највеће парламентарне странке у Србији једногласно је поверило Александру Вучићу поверење да и у наредном периоду води странку. Међу делегатима било је 40 представника Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу. Наши одборници су пружили јединствену подршку председнику странке, чиме смо стали у ред оних који сматрају да политика напретка, борбе против корупције и криминала, економског оснаживања и интеграција коју предводи Александар Вучић је најбоље решења за Србију.

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу обавештава све гласаче и симпатизере Српске напредне странке да ће на локалним изборима, који нам предстоје, изаћи пред грађане Аранђеловца са свим резултатима досашањег рада и плановима за наредни период.

Поносно ћемо пред нашим суграђанима, комшијама, пријатељима и рођацима показати оно што смо урадили за Вас и представити платформу за даљи напредак свих месних заједница на територији општине Аранђеловац.

Радили смо пуно, у наредном периоду радићемо још више. Поверење које нам указујете представља обавезу да будемо још одговорнији у напорима да помогнемо да Аранђеловац поново буде оно што је некада био – туристички град са развијеном привредом и запосленим грађанима, сељацима који могу живети спокојно од земље и свог рада; место без криминала и корупције, са јасном перспективом за сваког подједнако.

Пратите наша интернет гласила јер у наредном периоду појачаћемо активности у информисању грађана, обавештавати вас о раду функционера и представити резултате и тим људи који предводе наш Општински одбор. Свесни популарности коју Српска напредна странка има у Србији, нећемо се крити иза имена председника Александра Вучића и његове политике, већ ћемо, следећи његов пример, представити имена и лидере за бољи, лепши и уређенији Аранђеловац.

Пишите нам, достављајте свој материјал, активности и примедбе. Укључите се и преко интернет мрежа у рад странке и помозите да заједно стигнемо до циља – Аранђеловца за понос и пример!

Ваш,

Општински одбор Српске напредне Странке Аранђеловац