Вести

Једногласно за смену Небојше Стефановића

Општински одбор Српске напредне странке на састанку одржаном у недељу, 16. маја, једногласно је усвојио предлог да се од Извршног одбора затражи искључење из свих страначких и државних функција Небојше Стефановића, председника Градског одбора Београд и министра одбране.

Састанку је присуствовало 34 члана Одбора и 13 чланова Странке који су донели закључак да је неопходно испитати и пред лице правде извести све оне који су директно или индиректно учествовали у афери прислушкивања председника Републике Србије Александра Вучића. Спрегом са најопаснијим криминалним групама и незапамћеним медијским линчом најбруталније је угрожена безбедност породице Александра Вучића. Сматрамо да је недопустиво да се у 21. веку дешавају такве ствари и одлучно стојимо уз председника Вучића у борби за сигурнији и безбеднији живот свих становника наше државе.

На састанку су председници месних одбора известили присутне чланове ОО СНС Аранђеловац о одржаним састанцима у току претходне недеље, доставили записнике са састанака и говорили о актуелним политичким дешавањима на локалном и републичком нивоу. Јединствена оцена свих присутних је да политика Александра Вучића има огромно поверење чланства и да је за још бржи напредак Србије неопходан бескомпромисан обрачун са мафијом.

Председник Одбора Милосав Милојевић и потпредседник Бојан Радовић били су сагласни са мишљењем чланова Одбора. Најављени су и велики инфраструктурни радови у наредном периоду, а за нешто више од месец дана почиње и пролећна фаза асфалтирања. У току су завршни радови на реконструкцији Опште болнице у Аранђеловцу, као и изградње прихватилишта за псе и зграде солидарности у насељу Колонија. Огромна средства улажу се у развој Аранђеловца, а то је последица одлучне и одговорне политике председника Александра Вучића, коју морамо наставити да следимо, закључак је са 205. састанка ОО СНС Аранђеловац.