Вести

Јелена Миливојевић: Заједно до историјског резултата

Јелена Миливојевић, члан ОО СНС Аранђеловац, члан ГО СНС и кандидаткиња за народну посланицу листе Александар Вучић - Заједно можемо све, отворила је данашњи скуп у Крагујевцу.

Поштовани Председниче,

Драги моји саборци,

Данас ми је припала част да вам се обратим као кандидаткиња за народну посланицу листе Александар Вучић – Заједно можемо све!

Долазим из Аранђеловца, из наше сам прелепе Шумадије која је кроз историју стварала темеље модерне Србије.

Једна сам од вас. Некада сам боје Србије бранила као карате репрезентативац, а уз Српску напредну странку се већ 11 година борим за бољу и успешнију Србију.

Доказ сам да се шанса пружа младима јер су ми председник Александар Вучић, Српска напредна странка и Фондација за Српски народ и Државу дали прилику да заједно стварамо Србију по мери сваког човека.

Данас дела говоре јер се нисмо предали,

Данас је младима у Србији пружена шанса да се образују у новим и обновљеним школама и универзитетима.

Данас млади раде у новим фабрикама, научно-технолошким парковима, новим клиничким центрима и болницама, вритићима и школама.

Данас имамо шансу да се остваримо као родитељи јер нам Држава гарантује сигурну будућност за све нас и нашу децу, тако што су први пут у историји Србије предузете мере популационе политике и дата je јасна порука државе младима да ће у првих десет година родитељства имати чврсту подршку јер су деца и млади наше највеће благо, а наш задатак је да сутра и деци предамо стабилну и јаку Србију.

Данас Србија показује резултате. Не можете да не приметите
1000 км урађених путева и аутопутева.
Незапосленост је на историјском минимуму 10% , а 77% су повећане плате у последњих 10 година.

Стабилан динар, низак јавни дуг и скоро 4 милијарде евра страних инвестиција.
Улагање од 1 милијарде евра у здравство.

А када је читав свет стао у време пандемије корона вируса први смо имали обезбеђене вакцине.

ДЕЛА ГОВОРЕ ЗА СЕБЕ.

Повезујемо Србију путевима, ауто-путевима и железницом. Да повежемо људе са радним местима и повежемо градове и Општине.

Да бисмо наставили са резултатима, да бисмо наставили напредак морамо одржати мир и стабилност јер без њих нема стабилне економије.

У последњих 10 година највећи гарант мира и стабилности је Александар Вучић. Ово није игра, потребно нам је руководство са искуством и међународним поштовањем како би водили политику мира и стабилности у овим временима.

На предстојећим изборима 3.априла важно је не само гласати за Александра Вучића као председника већ и за Српску напредну странку како бисмо у овом турбулентом периоду имали јаку и стабилну власт.

Председниче, будите поносни исписали сте историју.

Крагујевац,
Аранђеловац,
Кнић,
Лапово,
Баточина,
Рача,
Топола ,
Шумадинци!

Изађимо на биралишта рано 3.априла и испишимо историјски изборни резултат.

Историјски резултат за Александра Вучића, историјски резултат за Српску напредну странку јер Заједно можемо све!

Дела говоре!

Живео Александар Вучић!

Живела Шумадија!

Живела Србија!