Вести

Месец дана од избора, а и даље се ради

Српска напредна странка у Аранђеловцу наставља да испуњава обећања дата грађанима, а након више од месец дана после избора радови у нашој општини теку несмањеним интезитетом.

Поред велике обнове и комплетне реконструкције Опште болнице, пројекта вредног преко 10 милиона евра, завршава се и трафостаница "Аранђеловац 2". Такође, велика су улагања и представника приватног сектора: реконструише се хотел "Шумадија" и завршавају радови на "Ловачком дому", а више од 100 милиона динара опредељено је за ову фазу асфалтирања и постављање нових пешачких семафора.

Окончано је асфалтирање платоа трафостанице "Аранђеловац 2". Радови улазе у завршну фазу, а након реализације овог милионског пројекта, биће решен проблем снабдевања електричном енергијом и створена могућност за отварање нових радних места.

Завршени радови на паркингу код врха туристичког комплекса планине Букуља.

Радило се у Мисачи, Стојнику, Брезовцу, Буковику, Даросави, Орашцу, Бањи, Раниловићу, Веначнима, Копљарима и свим осталим месним заједницама.

Асфалтиран је и продужетак улице Светолика Ранковића на "Ђикином брду". Завршава се и комплетна обнова спортског терена у овом насељу.

Завршени су радови у улици Стевана Сремца на локацији лево од моста на почетку Трешњевичког пута. Да би се овај пут урадио првобитно су морали бити решени имовинско-правни односи, затим су рађени земљани радови, на делу где је фалила камена конструкција и издизање канализационих шахти, потом насипање каменом па тек онда су уследили радови на асфалтирању.

Александар Вучић - За нашу децу

Српска напредна странка Аранђеловац