Вести

МИЛАДИН ЈАКОВЉЕВИЋ: АРАНЂЕЛОВАЦ ЈЕ ГРАД СПОРТА И УЛАГАЊА У ОМЛАДИНУ

Потпредседник Општинског одбора СНС Миладин Јаковљевић отворио је у уторак манифестацију "Спортски изазов" која је окупила више од три хиљаде ученика аранђеловачких школа.

Заменик председника општине Аранђеловац је истакао да је локална самоуправа у Аранђеловцу много учинила како би се побољшали услови деце за бављене спортом и рекреацијом. Он је рекао да је поносан на резултате власти Српске напредне странке, посебно у сегменту улагања у спортску инфраструктуру. Изразио је задовољство што су реконструисани терени и спортски објекти препуни деце, а манифестација "Спортски изазов" је само потврдила колико је талентованих ученика у Аранђеловцу.

Подсећамо, ово су само неки од пројеката и манифестација које су организоване током протеклих недеља у Аранђеловцу.

Недавно је урађен модеран спортски терен у дворишту основне школе "Милан Илић Чича", а такође реконструисана је и стара зграда школе. Вредност улагања је већа од 90 милиона динара. Добијен је простор који ће служити за предшколску установу и продужени боравак за ученике нижих разреда.

У оквиру "Европске недеље спорта" организована је једна од најмасовнијих манифестација у Спортско - рекреативном центру "Шумадија" која је окупила између три и четири хиљаде ученика, спортиста и рекреативаца, а представљено је много спортских дисциплина.

Васпитно - образовни центар, чија је реконструкција завршена протекле године, а улагање било веће од 400 хиљада евра, недавно је добио нову опрему за бављење спортом и физичком активношћу. Укупна вредност опреме је 3,5 милиона динара.

Организована је и велика еколошка акција чишћења отпада којој су се прикључиле скоро све школе у аранђеловачкој општини. Уређен је велики број школских дворишта и зелених површина, а деца су показала завидну еколошку свест.

Зато што волимо Аранђеловац - настављамо борбу за нашу децу и боље услове у школама, вртићима и спортским теренима.

Александар Вучић - Будућност у коју верујемо