Вести

МИЛАДИН ЈАКОВЉЕВИЋ НИКАДА НИЈЕ КОРИСТИО СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

Миладин Јаковљевић НИКАДА није користио субвенције нити имао регистровано пољопривредно газдинство. 

 

Поводом низа неистина и лажних оптужби представника такозване „уједињене аранђеловачке опозиције“, обавештавамо јавност да заменик председника општине Аранђеловац Миладин Јаковљевић НИКАДА није користио субвенције нити имао регистровано пољопривредно газдинство.

Током протекле три године 2054 лица са територије Аранђеловца користило је општинске пољопривредне субвенције, а према јавно доступним подацима један од корисника је и Радосав Швабић, председник групе грађана „Прави пут“. Подсећамо, управо Радосав Швабић је тражио јавни увид у евиденцију лица која су добила општинске субвенције.

У 2015. години Радосав Швабић је за садни материјал добио укупно 50.000,00 динара, затим 2016. године за механизацију и опрему 80.000,00 динара, а 2017. године 76.800,00 динара, такође за механизацију и опрему.

Доста је било обмана и дезинформација, време је да се сазна истина о пословању и начину рада оних који себе представљају као моралне величине, а крију се иза напада на представнике власти како би прикрили своје махинације и сумњиве послове. Поручујемо јавности нашег града да лажи такозване „опозиције“ више неће проћи. Грађани заслужују да знају истину.

 

 

Зато што волимо Аранђеловац!

 

Ваша,

Српска напредна странка Аранђеловац