Вести

Милионска улагања у туризам

Данас су у просторијама Министарства трговине, туризма и телекомуникација представници локалне самоуправе потписали два веома значајна уговора о додели средстава за унапређење туристичке понуде у Аранђеловцу.

Председник општине Бојан Радовић потписао је уговор о реализацији пројекта комплетне санације и реконструкције јавне парковске површине "Милан Илић Чича" - Жућин паркић. Уз додатна средства која ће издвојити Општина Аранђеловац биће уложено неколико десетина милиона динара чиме ће Жућин паркић добити потпуно нов изглед. Очекује се да овај пројекат буде реализован у наредних годину дана.

Директорка Туристичке организације Аранђеловац Јелена Миливојевић потписала је уговор о реализацији пројекта саобраћајне сигнализације за означавање туристичких одредишта на територији општине Аранђеловац. Уз подршку локалне самоуправе издвојена средства за реализацију овог пројекта достићи ће цифру од 5 милиона динара.

Велика захвалност Министарству трговине, туризма и телекомуникација на значајним средствима којима ће Аранђеловац постати још лепши и уређенији град.