Вести

Милосав Милојевић: Урадили смо више него сви остали заједно

На данашњој седници СО Аранђеловац под тачком 3. Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Аранђеловац за период од 01.01.2022. до 30.09.2022. године за реч се јавио Милосав Милојевић који је изнео податке о урађеним инфраструктурним пројектима у претходном периоду.

"Слушајући представнике опозиције не могу да не приметим како се само спомиње да ништа није улагано, да су све паре покрадене и да не постоји ниједна ствар која је квалитетно завршена. То, једноставно, није истина.
Осврнућу се само на улагања у путну инфраструктуру, која су највећа у протеклих неколико деценија. Нека изађе неко овде за говорницу и каже када то, за време које власти је више урађено путева него за време Српске напредне странке," рекао је Милојевић и казао да је само током 2022. године урађено је више од 50 километара локалних путева, више од 200 улица, а такође и паркинзи крај стамбених објеката и тротоари у прометним градским улицама.

"Уложено је више стотина милиона динара и рађено у свим градским и сеоским месним заједницама. На сваком делу нашег града и у сваком селу.     Људи који живе у тим улицама јако добро знају у каквом стању су им били путеви, а како им је данас.

Милосав Милојевић изнео је податке о обиму радова за период пре власти Српске напредне странке и рекао да је у периоду од 2002. до 2011. године урађено је укупно: 3 километра магистралних путева, 5 километара регионалних путева и 13 километара локалних путева.

"Од 2012. до 2022. урађено је преко 250 километара локалних путева и сви већи прилазни правци Аранђеловцу (од Младеновца, Лазаревца, Тополе). Урађено је десетине километара пољских путева и испоручено стотине хиљада тона камена. Даме и господо одборници, ово су чињенице које се могу проверити у надлежним одељењима Општине Аранђеловац. А ви можете да наставите да причате како ништа не ваља, да наставите да блатите свој град, срећом, највећи број грађана јако добро зна ко сте, шта радите и како се понашате," завршио је своје обраћање председник Општинског одбора СНС Аранђеловац.