Вести

Морамо бити јединствени

Народни посланици листе Александар Вучић - За нашу децу, Јелена Обрадовић и Небојша Бакарец, боравили су данас у просторијама Српске напредне странке у Аранђеловцу.

Они су послали заједничку поруку да чланови Српске напредне странке морају бити јединствени како би се у наредном периоду наставило са реализацијом пројеката и напретка Србије.

Јелена Обрадовић се захвалила на гостопримству председнику Одбора Милосаву Милојевићу и рекла да је веома задовољна резултатима и радом Српске напредне странке у Аранђеловцу. Она је нагласила да је Србија данас највеће градилиште на Балкану и једна од земаља која се најбрже развија у Европи. Истакла је да ће представници опозиције на челу са Драганом Ђиласом покушати на све начине да зауставе напредак Србије. Такође, рекла је да постоје огромни притисци на председника Александра Вучића, како на спољном, тако и на унутрашњем плану, и да је неопходно да подржимо његову борбу за очување државе и економски раст.

Небојша Бакарец казао је да председника Александра Вучића очекује тешка борба у преговорима у Бриселу и да је Српска напредна странка стожер опстанка Србије и очувања државног суверенитета. Рекао је да је председник Александар Вучић постао највећи државник и да својим личним примером показује како се на прави начин бори за сваког становника Србије и сваки педаљ српске територије на демократски и миран начин. Нагласио је да су резултати економске политике, здравствене заштите и радова на инфраструктури немерљиви. Казао је да Аранђеловац има огромне потенцијале за развој туризма и привреде.