Вести

Мучки напад са леђа

Данашња седница Скупштине општине Аранђеловац остаће забележена по највећем скандалу који се икада десио у локалном парламенту. Претње, атмосфера насиља и позива на линч, којом се представници такозване Српске странке Заветници служе откад су постали одборнци, данас је добила свој епилог, ужасним насиљем, страшним ударцима и понашањем које је све, само не нормално.

Ово што су данас изрежирала браћа Зечевић, Немања и Огњен, спада у ред највећих скандала у историји наше јавне, политичке сцене. Вероватно нервозни због пада рејтинга и чињенице да знају да више никада неће добити гласове неопходне да буду парламентарна странка, почели су да прибегавају све горим стварима.

Прво су вређали, вербално претили, позивали на физичке обрачуне, а данас им је напокон успело да изазову инцидент, у коме је Немања Зечевић мучки, са леђа, ненормалним интезитетом, ногом у тело, а потом и песницом у пределу главе ударио одборника наше Странке Микицу Васића, који је од силине ударца пао на земљу.

Постављамо питање грађанима, јер са овим нељудима нема шта да се разговара, осим у судској сали, да ли видите шта се догађа? Да ли сте свесни да човек који прети убиством, који јавно прозива и деградира све људе који не деле његове ставове је исти човек који је данас почео да батина током седнице Скупштине општине Аранђеловац? Исти човек који је био кандидат за председника општине Аранђеловац. Реч је, наравно, о Немањи Зечевићу.

Шта је следеће, питамо се. С обзиром да смо чули претње како ће неко неког запамтити за цео живот, како ће се светити и разне друге бљувотине, питамо се да ли треба да се плашимо за наше животе, уколико неко од чланова породице Зечевић буде тако решио.

Позивамо надлежне органе да раде свој посао, да злотвори, кабадахије и батинаши буду санкционсани у складу са својим понашањем и законима Републике Србије јер из приложеног се види да су то људи спремни за све.

Поручујемо им, да се не плашимо, нисмо лопови нити криминалци, како нас називате, нећете ни крвљу моћи да угушите наш глас, који је глас пристојне и поштене Србије. Гледајте себе, изнесите смеће из свог дворишта, не туците људе, не претите. Знаћемо да се одбранимо!

Живео Аранђеловац!

Предаја није опција!