Вести

Награде за ђаке генерације

Председник општине Бојан Радовић уручио је лаптоп рачунаре за два најбоља ученика генерација средњих и основних школа са територије општине Аранђеловац.

У просторијама Општине Аранђеловац организован је пријем за најбоље ђаке генерације 2019/2020 године. На основу утврђеног бодовног критеријума у који се урачунавају оцене из редовне наставе и успеси на такмичењима током протекле четири године за ђаке генерације проглашени су Теодора Лазаревић, ученица основне школе "Светолик Ранковић" и Лука Зороје, ученик средње школе гимназија "Милош Савковић".

Бојан Радовић истакао је важност улагања у школство и развој образовних институција. Он је казао да је локална самоуправа у сарадњи са надлежним канцеларијама Владе Републике Србије урадила много како би се стање у школским и спортским објектима значајно унапредило. Честитао је добитницима признања и изразио наду да ће године које долазе донети још боље резултате за аранђеловачке ученике. Најавио је нова велика улагања у развој школа и инфраструктуре неопходне за квалитетну школску наставу.

Извор: Општина Аранђеловац