Вести

Нападаће нас за све добро што је урађено

Свуда приказујемо тржишне цене, за сваки пројекат имамо валидну документацију и радимо искључиво по закону, али шта год урадили појединци из опозиције увек ће имати замерке. Представљају нас као највеће криминалце и криви смо за све лоше што се догађа. То је реторика неваспитања и бахатости, оних који мисле да ће на буку и дивљаштво приказати себе у бољем светлу, а која руши углед Скупштине и читавог Аранђеловца, рекао је Бојан Радовић на 3. седници СО Аранђеловац.

На јуче одржаној 3.седници СО Аранђеловац највећу пажњу и дискусију имао је предлог одлуке о првом ребалансу буџета, који је урађен због повећања цене енергената.

Седници су присуствовали мештани Брезовца и Бање због покретања иницијативе ради очувања и заштите планине Венчац. Обећана је помоћ и наставак дијалога у циљу решавања проблема. Бојан Радовић је подсетио на одлуку из децембра 2012. године када је власт на челу са Српском напредном странком забранила истраживање експлоатације руде никла на територији општине Аранђеловац. На дневном реду била су и бројна кадровска питања, Милан Јаћимовић изабран је за вршиоца дужности директора ЈКП "Букуља", а Вахид Ибруљ за вршиоца дужности ЈКП "Зеленило".

Милосав Милојевић рекао је да се не обазире на нападе из редова опозиције и да ће наставити да говори језиком резултата и улагања у развој града. Он је подсетио на све оно што је урађено и десетине милиона евра уложених у Аранђеловцу за време власти Српске напредне странке.

Јелена Миливојевић сложила се да је потребно брже решавати проблем напуштених паса и казала да подаци говоре о великом скоку броја посетилаца и туриста у Аранђеловцу.