Вести

Обележена слава у јеку великих радова у општини

У просторијама Општинског одбора у Аранђеловцу у петак 27. октобра обележена је Света Петка, слава Српске напредне странке, у присуству свештенства, чланова и симпатизера странке.

Председник ОО СНС Аранђеловац Милосав Милојевић честитао је славу председнику Александру Вучићу, верницима и свим члановима СНС. Он је том приликом рекао да су у току велики радови у општини и да ће до краја године за пројекте бити издвојено више од 80 милиона динара.

Милосав Милојевић осврнуо се на радове који трају и чија реализација се очекује у наредним данима: завршетак радова на вртићу у Месној заједници Орашац и на цркви Брвнара у МЗ Даросава; почетак радова на санацији зграде Основног суда у Аранђеловцу, постављања пешачких стаза и тротоара у МЗ Прогореоци, као и скори почетак радова на санацији крова у ОШ "Светолик Ранковић" и спортске сале "Воц" код средње Техничке школе "Милета Николић". Најавио је и радове на завршној фази реконструкције главне градске улице који ће обухватити и комплетну реконструкцију Јадранске улице.

Посебно је истакао сјајну сарадњу са привредницима који су у претходном периоду заједно са Општином Аранђеловац покренули низ акција помоћи локалној заједници: прикупљање средстава за обнову болнице, постављање најмодернијег спортског терена код СРЦ "Шумадија" као и мноштво других пројеката.

Председник ОО СНС Аранђеловац Милосав Милојевић истакао је одличну сарадњу коју локална самоуправа има са Владом Републике Србије, без чије помоћи не би било могуће да се у општини Аранђеловац реализује највећи број пројеката у последњих 30 година.

Изјавио је да очекује још више радова у циљу помоћи граду, бољитку и напретку свих грађана и грађанки Аранђеловца и поновио честитку свима који славе славу Света Петка.