Вести

Обележена страначка слава

Прослављамо уз најаву великих пројеката

У присуству свештенства, чланова Општинског одбора и симпатизера у просторијама Српске напредне странке у Аранђеловцу обележена је слава, Преподобна мати Параскева.

Председник ОО СНС Аранђеловац Милосав Милојевић честитао је свим верницима славу и поручио да ће у наредном периоду бити огромних улагања у развој града. Најавио је скори почетак радова на комплетној санацији Опште болнице, а вредност радова ће бити близу милијарду динара. Такође, очекује се куповина опреме у вредности од преко три милиона евра. На тај начин аранђеловачка болница постаће једна од најбоље опремљених у овом делу Србије. Милосав Милојевић захвалио се члановима Странке на подршци политици Александра Вучића и рекао да очекује да ће се у наредном периоду наш град постати још боље место за живот.

Председник општине Бојан Радовић, уз честитке на страначкој слави, осврнуо се на реализоване пројекте и радове који се очекују у Аранђеловцу. Он је рекао да, поред више од 10 милиона евра улагања у Општу болницу, ће бити великих радова на реконструкцији хотела у парку Буковичке бање, обнова школа и изградње спортских објеката. Изразио је уверење да ће ускоро доћи до повећања производних капацитета у локалним компанијама и повећања потражње за радним местима. Рекао је да ће пројекат изградње ауто - пута "Вожд Карађорђе" допринети убрзаном туристичком и економском развоју Аранђеловца. Посебно је нагласио да све то не би било могуће без подршке и помоћи Владе Републике Србије и председника државе Александра Вучића.

Драги пријатељи,
у име Општинског одбора Српске напредне странке честитамо Вам Свету Петку, свим домаћинима желимо угодне славске дане, уз поруку мира и међусобног поштовања. Хвала што смо заједно свих ових година, надамо се да ће период који је пред нама донети развој и бољитак за све грађане нашег града.

ЗАТО ШТО ВОЛИМО АРАНЂЕЛОВАЦ!

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМО