Вести

Општински одбор СНС: Саопштење за јавност

Док се ми бавимо пројектима други се баве нападима

Општински одбор Српске напредне странке обавештава јавност да су јутрос, око 22 минута после поноћи, за сада непознати починиоци извели вандалски напад на званичне просторије странке у улици Кнеза Михаила 63г и том приликом нанели велику материјалну штету на прозорима, безбедносним камерама и оштетили плакате са ликом председника Александра Вучића.

Припадници Министарства унутрашњих послова обавили су увиђај и спровели мере из своје надлежности а ми овом приликом изражавамо уверење да ће починиоци бити пронађени и у складу са законом процесуирани.

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу најоштрије осуђује сваки облик насиља према лицима и имовини, оштро се противи бруталним методама обрачуна са неистомишљеницима и позива све на миран и цивилизован начин политичке борбе.

Док се ми бавимо реализацијом милионских пројеката о чему је обавештена јавност у општини Аранђеловац, другима су једина средства борбе претње и уцене. Сведоци смо хајке која се данима одвија на појединим медијима и интернет гласилима, а која се односи на локалне функционере СНС. Све то кулминирало је синоћним нападом на службене просторије.

Овом приликом постављамо питање јавности и грађанима Аранђеловца:

- Да ли након синоћнoг напада на страначке просторије постоји опасност да се са имовине пређе на дивљачко понашање према људима?
- Да ли смо сви који подржавамо Српску напредну странку и Александра Вучића мете?
- Да ли синоћ разбијено стакло, може постати разбијена глава?

Општински одбор Српске напредне странке наставиће да се бави одговорном политиком и помагати свом граду, сматрамо то обавезом према становницима Аранђеловца који су нам дали огромно поверење. Поручујуемо да нас неће уплашити напади појединаца који немају других аргумената осим насиља. Никада нећемо подржати језик мржње. Наставићемо да радимо још више, реализујемо пројекте и боримо се за лепши, бољи и мирнији град.

Свом снагом за Аранђеловац!

Александар Вучић – Будућност у коју верујемо