Вести

Поносни на село и шумадијског сељака!

Великим напорима које председник општине Аранђеловац Бојан Радовић и народни посланик Милосав Милојевић улажу у локалној самоуправи и ресорним министарствима обезбеђен је највећи прилив средстава за инфраструктурне радове у последњих неколико деценија.

Разумевањем Владе Републике Србије и премијера Александра Вучића, штедњом и одговорном економском политиком представници Српске напредне странке у локалним институцијама допринели су да наш град поново оживи.

Највећа реализација пројеката на градском подручју: пут Брезовац - Винча и магистрални пут М4 који спаја Крћевац и Лазаревац; реновирање павиљона књаза Милоша "Бивете", санација цркве "Брвнаре", отплата дуговања наших претходника и политика незадуживања само су неки од успеха власти Српске напредне странке у Аранђеловцу. У милионима евра износе донације и средства која издвојена за ове пројекте.

Оно чиме се посебно поносимо то је наша борба за очување шумадијског села. Километри асфалта у удаљеним деловима и непроходним путевима наше општине, санација коловоза и атарских путева један су део конкретне политике очувања сеоских подручја.

Највеће субвенције за пољопривреднике које памти Аранђеловац: пре доласка Српске напредне странке на власт аграрни буџет износио је неколико стотина хиљада динара! Тренд рапидног раста почео је са доласком СНС на власт и у 2016. години буџет ће износити око 20 милиона динара!

Да ми не радимо само пред изборе сведочи податак да је сваке године број пројеката који се реализују све већи.

У 2016. години очекује се да од лета почне највећа фаза радова на инфраструктури а жеља наших функционера је да свака месна заједница има проходне путеве и саобрајнице. Путеви су један од главних фактора очувања села и, измеђуо сталог, то је оно за шта се ми боримо.

Радићемо још више и снажније у интересу Аранђеловца и наших суграђана следећи пут премијера Републике Србије Александра Вучића и његове визије напретка Србије.

Модеран Аранђеловац, јако и поносно село!

Ваша,

Српска напредна странка Аранђеловац