Вести

Пораз никада није био опција

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу најоштрије осуђује насиље екстремиста који су у претходна два дана на најбруталнији начин уништавали јавну својину свих грађана, нападали представнике органа реда и покушали да изазову државни удар. Јавно осуђујемо понашање мале групе хулигана који су желели да мимо воље грађана сруше демократски поредак у Републици Србији. Насилници су још једном показали своје право лице, организовани у рушилачким хордама, наоружани каменицама, бакљама и молотовљевим коктелима са намером изазову хаос и умање значај резултата избора и вољу грађана. Све то се догађа у тренутку када се Александар Вучић и државних врх одлучно боре за очување територијалног интегритета и против епидемије корона вируса који је у порасту у читавом свету.

Поручујемо у име велике већине становника Аранђеловца, пристојних и часних људи, да насиље и деструктивни походи никада неће добити подршку народа. Исказујемо највеће поверење и подршку политици Александра Вучића у његовој борби за очување државних интереса и суверенитета Републике Србије. Следимо визију уређене, модерне и развијене државе, сигурне куће за све људе, места срећног одрастања деце и достојанствене старости пензионера. Верујемо у економски напредак, раст животног стандарда и отварање нових радних места. Молимо суграђане да се придржавају препорука и мера Владе Републике Србије у циљу борбе против вируса Ковид 19. Чувајмо себе и здравље наших ближњих.

Драги Аранђеловчани, не наседајте на провокације и лажи екстремиста који не поштују изборну вољу. Не верујте онима који желе зло својој држави и народу. Останимо достојанствени и сложни - до коначне победе пристојне и напредне Србије.

Пораз никада није био опција!

Српска напредна странка Аранђеловац