Вести

Посета Зоране Михајловић

Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу Милосав Милојевић, председник Општине Аранђеловац Бојан Радовић, чланови наше странке, активисти и представници медија су дочекали министарку Зорану Михајловић у просторијама Општинског одбора.

Господин Милојевић се захвалио у име ОО СНС Аранђеловац и казао да му је велико задовољство што је министарка дошла у посету граду и што Аранђеловац може да се похвали резултатима постигнутим у претходном периоду.

 

Зорана Михајловић истакла је да јој је драго увек када може да дође у посету страначким колегама, посебно нашем Одбору, који је, према речима министарке, постигао изузетне резултате у областима инфраструктуре и развоја локалне самоуправе. Министарка је пренела речи председника Српске напредне странке Александра Вучића да је изузетно важно да сви гласачи и симпатизери СНС-а изађу на изборе 16. марта, како би са великом подршком могли да ефикасно наставимо пут реформи. Министарка је обећала да уколико СНС буде у прилици да формира Владу, да је обавеза то буде у што краћем временском периоду.

 

Председник Општине Аранђеловац Бојан Радовић подсетио је да је у претходној години уложено око 5 милиона евра за радове на инфраструктури, што је један од најбољих резултата у односу на буџет којим општине сличне величине нашој располажу. Он најавио почетак радова на трафо станици, у вредности око 3,5 милиона евра, чиме ће бити решено питање напајања електричном енергијом у наредних неколико деценија.

 

Бојан Радовић је посебно нагласио важност сарадње на локалном и државном нивоу и истакао да ће, уколико гласачи укажу поверење, председник ОО СНС Аранђеловац Милосав Милојевић бити посланик у Народној скупштини, чиме ће се остварити вертикала власти и ојачати веза локалне власти са државном.

 

Представници Општинског одбора и министарка су разговарали о темама од локалног привредног значаја, а госпођа Михајловић је обећала сву неопходну помоћ у борби за нова радна места.

 

Након разговора у Општинском одбору и конференције за медије, министарка Михајловић посетила је штанд СНС-а у центру града, на градском тргу Венац слободе, након чега је отишла у гостовање локалној телевизији.