Вести

Председник СНС Александар Вучић дочекан у Аранђеловцу

Велики број чланова, симпатизера и поштоваоца Српске напредне странке дочекао је у петак 25. децембра премијера Александра Вучића приликом његове радне посете Аранђеловцу.

Председник Српске напредне странке Александар Вучић обишао је је рехабилитовани пут Крћевац - Аранђеловац и том приликом најавио да ће у наредне две године у Србији, у оквиру програма договореног са Светском банком, бити урађено око 1100 километара путева, укупне вредности 360 милиона евра. Председник Владе Вучић је рекао да ће путна мрежа у Србији изгледати много боље и савременије, истакавши да бољи путеви значи више инвестиција, бољи живот и већу могућност за запошљавање.

Пут Аранђеловац - Крћевац, укупне дужине 8,7 километара, део је магистралног пута м4, који спаја општине Топола и Аранђеловац, чија дужина износи 15 километара, а укупна вредност радова око 10 милиона евра.

Премијера Александра Вучића и потпредседницу Владе Републике Србије Зорану Михајловић, поред великог броја суграђана, дочекали су и председник ОО СНС Аранђеловац Милосав Милојевић, као и потпредседници Бојан Радовић и Миладин Јаковљевић. Упркос радном дану и без претходне најаве посете више од 500 суграђана окупило се да поздрави председника наше странке.