Вести

Први пут започета коренита борба против корупције

Директор РБ Колубара Милорад Грчић посетио је данас штанд и просторије Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу. Дочекали су га председник нашег одбора Милосав Милојевић, потпредседници Бојан Радовић, Миладин Јаковљевић, Ненад Милинић и Марија Елез, као и активисти и чланови наше странке.

Милорад Грчић изјавио је да Александар Вучић је једини лидер који је започео озбиљну и корениту борбу против корупције и организованог криминала.

Најавио је сарадњу и корелацију између локалне самоуправе и компаније на чијем је челу, у областима отварања могућности за нова радна места. Укупно 750 становника општине Аранђеловац тренутно ради у Рударском басену Колубара. За 64 радника најављено је да ће у најскоријем року добити решења о закључивању сталног радног односа.

Представници нашег Општинског одбора и Милорад Грчић јединствени су у оцени да је предуслов за стварање бољих економских, привредних и друштвених услова , да грађани 16. марта изађу на изборе и свој глас дају за наставак реформи - за Српску напредну странку и Александра Вучића.

СВОМ СНАГОМ ЗА АРАНЂЕЛОВАЦ!
АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМО