Вести

Сарадња на релацији посланик - грађани

Од како је започео своју активност у парламенту Републике Србије народни посланик Милосав Милојевић обезбедио је огромна средства за пројекте у Аранђеловцу.

Разумевањем Владе Републике Србије и захваљујући сарадњи између надлежних министартава и локалне самоуправе, а посредством народног посланика Милосава Милојевића, у Аранђеловцу су ове јесени у току велики радови.

Портал Општине Аранђеловац преноси информације о великим инфраструктурним радовима у нашем граду, пише о радовима на путу Крћевац – Лазаревац, крпљењу рупа и постављању сигнализације на коловозним тракама:

Огроман инфраструктурни пројекат М4 ушао је у другу фазу. Након радова из правца Месне заједнице Крћевац, који су у завршној фази, започели су радови на деоници која спаја општине Аранђеловац и Лазаревац.

Надлежне екипе су увелико на терену, радови на путевима трају, а из правца Крћевца ка општини Аранђеловац поставља је асфалт, раде се пешачке стазе и сигнализација.

У општини Аранђеловац на неколико локације постављени су пешачки семафори. Након семафора у насељу "Загуан" и "Бангладеш", нова два сигнализација постављена је код градске пијаце и у насељу "Сеничани".

Још једном се захваљујемо, у име председника Општинског одбора Српске напредне странке Милосава Милојевића, свим суграђанима на подршци коју нам пружају. Чинимо све што можемо да се одужимо радом и резултатима за добробит нашег града.

Само најбољи иду напред! Александар Вучић – Будућност у коју верујемо!