Вести

Састанци у месним одборима

У протекле две недеље Општински одбор СНС организовао је састанке свих месних одбора у Аранђеловцу.

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Милосав Милојевић заједно са потпредседницима организовао је током протекле две недеље састанке у свим сеоским и градским месним одборима.

Теме о којима се разговарало односиле су се на стање у месним одборима везаним за радове на инфраструктури и проблемима које ћемо покушати заједно да решимо. Било је речи о ономе што је урађено у претходном, као и о плановима за наредни период.

Судећи према одзиву и великој посети сваком састанку месног одбора можемо закључити да суграђани препознају рад, труд и жељу да помогнемо свом граду и свим становницима у њему. Политика премијера Србије Александра Вучића и лидерство које показује наишли су на апсолутну подршку и разумевање у сваком месном одбору у који смо отишли.

Радује нас јединство и посвећеност наших чланова и даје мотив да наставимо да радимо још више и боље у интересу Аранђеловца.

Зато дугујемо велику захвалност грађанима Аранђеловцу, имамо велику обавезу и морамо радити снажно како би испунили ваша очекивања.

 

Хвала још једном,

Аранђеловац побеђује!

Александар Вучић - Будућност у коју верујемо!