Вести

Скупштинско насиље у режији Заветника

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу најоштрије осуђује претње, увреде и физички напад након данашње седнице локалне Скупштине.

По завршетку седнице СО Аранђеловац, која је трајала два радна дана, а услед недостатка аргумената, одборници Српске странке Заветници изазвали су незапамћен инцидент у историји аранђеловачке Скупштине.

Током трајања седнице одборници Заветника упућивали су најтеже увреде, бруталне псовке и претње нашим одборницима, о чему могу посведочити сви присутни у сали Дома омладине. При самом крају, приликом постављања одборничких питања, уследио је застрашујући епилог када је одборница Заветника пришла групи дама одборница из СНС и прво вербално, уз гнусне претње, а потом и физички насрнула на одборницу Јелену Миливојевић, која није узвратила на претрпљене ударце и увреде.

Поново, по ко зна који пут, Заветници показују своје право лице, а напади на нашу одборницу и ширење лажи које траје већ дужи временски период само су наставак бахатог понашања и реторике, по којој смо сви ми, чланови Српске напредне странке, лопови и криминалци.

Одборница Јелена Миливојевић је пре свега породична жена и мајка малолетне деце, а њено име познато је јавности кроз врхунске спортске резултате и даљу професионалну каријеру.

Чланови Српске напредне странке су часни људи и аргументовано су бранили глас већине грађана који су нам дали поверење на последњим изборима и нису поклекли ни пред лажима и агресијом која је била присутна током читаве четврте седнице СО Аранђеловац.

Још једном осуђујемо свако недолично понашање и уличарски жаргон, а поготово вређање, лажи, претње и физички напад одборнице Заветника Јелене Миљковић.

Ми се боримо за пристојну Србију, за напредак Србије и бољитак свих грађана Аранђеловца. Једино место за размену мишљења је скупштинска говорница, толико пута злоупотребљена од стране Заветника током претходних скупштинских заседања.

Читав случај пријављен је у Полицијској станици Аранђеловац, који је затим предат тужилаштву на даље разматрање.

Насиље неће победити!

Општински одбор Српске напредне странке Аранђеловац