Вести

Скупштинско заседање наставља се 1. септембра

Одборници Српске напредне странке још једном су аргументовано и достојанствено одговорили на увреде и покушаје опструкције рада представника дела опозиције у Скупштини општине Аранђеловац.

На данашњој 4. седници Скупштине општине Аранђеловац поднет је Извештај о извршењу буџета за првих шест месеци ове године, а поднети су и извештаји о раду за прошлу годину и измене у програму пословања јавних предузећа и установа које се финансирају из локалног буџета.

Председник општине Бојан Радовић је рекао да укупно улагање у здравство локалне самоуправе је веће од 100 милиона динара.

"Поносан сам на све што смо у сарадњи са државом урадили за унапређење здравственог сектора у нашем граду," казао је Радовић и апеловао на поштовање пословника о раду Скупштине.

"Позивам све одборнике на конструктиван рад, одговорност мора да постоји код представника позиције, али и код представника опозиције. Уложили смо највише новца у асфалтирање и све је транспарентно и по закону. Социјални аспекат, давање студентима и други облици помоћи су највећи у историји Аранђеловца".

Радовић је рекао и да ће бити наставак улагања у развој града и борба за уредно водоснабдевање.

"Завршићемо све пројекте које смо обећали грађанима. Комунално предузеће ради са великим напорима запослених, једина смо општина овог лета без рестрикција воде, не одустајемо од пројекта црпне станице Качер, а купили смо и опрему за тражење губитака воде. Имамо један од најскупљих система за водоснабдевање. ЈКП "Букуља" плаћа годишње око 100 милиона динара за струју, неопходну за процес пребацивања воде у фабрику за прераду и даљу дистрибуцију, а све то диктира и цену рачуна за воду."

Након консултација представника свих одборничких група, усвојен је предлог да се 4. седница СО Аранђеловац настави у четвртак, 1. септембра у 10:00 часова.