Вести

Србија је економски лидер на Балкану

СНС је највећи народни покрет очувања државе у новијој историји нашег народа и морамо је сачувати од оних који желе лоше Србији, поручио је Горан Весић у Аранђеловцу.

Горан Весић, члан Председништва Српске напредне странке, боравио је јуче у Аранђеловцу. Он је том приликом био гост у просторијама Општинског одбора, а обишао је и месне одборе у Бањи, Буковику и Орашцу. Поред великог броја симпатизера странке дочекали су га председник Општине Бојан Радовић, Милосав Милојевић, народни посланик и чланови Одбора.

Након посете просторија странке обишао је и реконструисану главну улицу и парк Буковичке Бање. Заменик градоначелника Београда разговарао је са великим бројем чланова Општинског одбора и представницима месних одбора у Бањи, Буковику и Орашцу.

Нагласио је да је у овом тренутку важно да СНС као најорганизованија, најодговорнија и странка која је освојила највише гласова обезбеди стабилну политичку ситуацију јер је то битно због инвестиција и још више због потребе да грађани буду правилно информисани о току преговора о КиМ које води председник државе и странке Александара Вучић. Нужно је спречити, рекао је Весић, да разни мешетари шире лажне вести и на тај начин уносе немир у народ за ствари које нису тачне, у тренутку када је Србија на прекретници.

Милосав Милојевић, председник Општинског одбора СНС у Аранђеловцу, задовољан је посетом и резлтатима рада општинског и месних одбора. Најавио је за наредни период још доста активности и разговора са грађанима како би покушали да реше што већи број проблема и помогну свим становницима Аранђеловца.