Вести

Србија поздравила Путина и Вучића

Више од 125 хиљада људи из читаве Србије јуче су у Београду приредили спектакуларан дочек за председника Русије Владимира Путина, који је боравио у посети нашој земљи.

Грађани са Косова и Метохије, из Војводине, Шумадије, Поморавља, Београда, Републике Српске, Црне Горе и свих крајева Србије дошли су у престоницу како би поздравили председнике наше земље Александра Вучића и Русије Владимира Путина. Свечани дефиле је започео код хотела "Москва", а крајњи циљ непрегледне, величанствене поворке био је Храм Светог Саве, где се окупио највећи број људи на једном јавном скупу у последњој деценији.
Шетња за пристојну и нормалну Србију протекла је без и најмањег инцидента, а целокупан протокол посете председника Русије Владимира Путина доказ је нераскидиве везе два братска народа.
Велики понос и поштовање представља орден Александра Невског који је руски председник уручио Александру Вучићу, чиме је он постао први Србин после више од 100 година коме је ово највеће признање припало.
Дочек и љубав коју су грађани показали према Владимиру Путину део је захвалности за сву помоћ коју нам је сестринска велика држава показала у најтежим моментима.

Хвала Русијо! Хвала браћо!
Живела Србија!