Вести

Српска напредна странка лидер реформи у Аранђеловцу

Председник Општинског одбора СНС у Аранђеловцу Милосав Милојевић рекао је да је задовољан радовима на путној мрежи и најавио још обимније инвестиције.

„Започели смо до сада можда и највећу сезону радова у Аранђеловцу. Урађено је више од десет сеоских и градских путева, укупне дужине 6,5 километара, за чију смо реконструкцију уложили 20 милиона динара. Реч је путевима који никада нису били асфалтирани или који годинама нису били проходни за саобраћај.“

Народни посланик у парламенту Републике Србије Милосав Милојевић најавио је наставак радова средином лета:

„Веома сам задовољан обимом посла који нас очекује у наредном периоду. Крајем августа ће започети нова фаза у којој ћемо joш више асфалтирати а по средствима која ће бити издвојена ово ће бити можда и рекордна година када је инфраструктура у питању. Ако томе додамо да је завршен пут Брезовац – Винча, као и да започињу радови на магистралном путу М4, који великим делом пролази кроз наш град, могу са кажем да ће сезона радова у Аранђеловцу бити већа него годинама уназад. Реч је о стотинама милиона динара који ће бити уложени у путну инфраструктуру. Толиким обимом посла и инвестицијама не могу да се похвале многе општине у Србији и веома сам поносан на наше резултате.“

Милосав Милојевић похвалио је рад чланова СНС у локалној самоуправи и рекао да је помоћ која се добија од Владе Републике Србије од огромног значаја:

„Морам да похвалим рад чланова наше странке у локалној самоуправи, пре свих председника Општине Аранђеловац Бојана Радовића, који је по функицији коју обавља преузео улогу координатора за велике радове које смо и које ћемо тек урадити. Функционишемо као тим са јасном поделом послова и мислим да наши суграђани осећају колико се ради. Све ово не би било могуће без помоћи Владе Републике Србије и премијера Александра Вучића. Помоћ коју добијамо је драгоцена и наша жеља је да у наредним годинама Аранђеловац буде град развијене путне мреже, уређен и стабилан туристички, пољопривредни и привредни центар Шумадије,“ рекао је председник нашег Одбора.