Вести

Штанд СНС у Даросави

Миладин Јаковљевић, потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу, и активисти наше странке данас су посетили Месну заједницу Даросава.

Велики број мештана Даросаве је, на штанду наше странке, разговарао са кандидатом за одборника Миладином Јаковљевићем који је представио планове за наредни период.
Потпредседник нашег одбора Миладин Јаковљевић тренутно је члан Општинског већа задужен за пољопривреду. Он је најавио да ће у 2014. години буџет за пољопривреду бити око 20 милиона динара (са очекиваним ребалансом буџета), што је више него прошле године, упркос притисцима да се средства смање.

Као и 2013. године пољопривредницима ће се уручивати субвенције, финансијска помоћ за развој аграра и домаћинстава: "Улагање у село је наша будућност и са подршком коју дајете Српској напредној странци и Александру Вучићу, имаћемо прилику да још више улажемо у село и помогнемо вам. Политика наше странке је политика равномерног развоја села и града. Село је један од стубова државе и економије и нећемо одустати од улагања које нам је стратешки битно.

Нема развијеног Аранђеловца без развијеног села,"закључио је Миладин Јаковљевић.