Вести

Стоп насиљу и мржњи

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу најоштрије осуђује претње вешањем упућене сину председника Србије Александра Вучића путем друштвених мрежа.

Изражавамо најозбиљнију забринутост понашањем лица која на јавним скуповима и друштвеним мрежама промовишу мржњу и фашистичке методе обрачуна са политичким неистомишљеницима. Уверени смо да ће надлежни државни органи спровести истрагу и заштити сваког појединца, у складу са законом и демократским правом на безбедност и сигурност.

Позивамо све актере политичког и друштвеног живота у Србији и Аранђеловцу на коректну и цивилизовану комуникацију. Желимо да престане стварање климе у којој је постало уобичајено некоме упутити претње смрћу само зато што политички мисли другачије.
Надамо се да ће време насиља и жестоке мржње која се манифестује према породици председника Александра Вучића, његовој личности и свим члановима Српске напредне странке престати и да ћемо напокон имати коректну политичку дебату, достојну 21. века. Никада нећемо спустити на такав ниво примитивизма и непоштовања.

Верујемо у труд, поштење и резултате рада којима ће живот свих грађанки и грађана бити бољи. Верујемо у боље сутра за нашу децу, верујемо у друштво без насиља.

Александар Вучић - Будућност у коју верујемо
Српска напредна странка Аранђеловац