Вести

Сусрет са грађанима

Поверење, искреност, узајамно поштовање - Аранђеловац и СНС

 

Активисти Српске напредне странке у Аранђеловцу организовали су штанд на градском тргу "Венац слободе" у суботу 26. новембра на коме су делили СНС Информатор и разговарали са суграђанима.

Огрганизацији дељења Информатора прикључили су се и функционери СНС у Аранђеловцу, потрпедседник Миладин Јаковљевић и члан Одбора Милан Јаћимовић. Судећи према одзиву и расположењу које смо затекли током наших активности, Аранђеловчани и даље највише поверења имају у Српску напредну странку.

Подсетили смо све колико је урађено у претходном периоду и најавили радове које обављају чланови СНС у општинској власти: у току је почетак велике акције сређивања парка Буковичке бање и озелењавања других зелених површина, прво такве врсте после неколико деценија; завршен је прилаз осматрачници на Букуљи, раде се сеоски атарски путеви, испоручује материјал у све месне заједнице, врши се спајање предузећа и смањивање администрације и трошкова а у најскорије време започеће и завршна фаза радова на главној градској улици. Ови пројекти вредни су десетине милиона динара а финансирају се сопственим средстивма и захваљајући помоћи Владе Републике Србије, без динара кредитних задуживања и обавеза према будућим генерацијама за отплате дугова.

Све ово и много тога још успели смо да урадимо захваљујући Вама који сте веровали у нас и још увек нам дајете поверење.

Зато ћемо наставити да се боримо у интересу наших суграђана, Аранђеловца и напретка града у коме живимо.

 

Само најбољи иду напред!

Ваша Српска напредна странка