Вести

СВОМ СНАГОМ ЗА АРАНЂЕЛОВАЦ

Поштовани Аранђеловчани,

Ваше демократско право је да гласате и покажете којој политичкој групацији дајете своје поверење.

Били сте сведоци бруталних напада који су се током ове кампање дешавали на територији општине Аранђеловац. Напада који су били усмерени једино и директно против Српске напредне странке, нашег Општинског одбора, локалних функционера из редова СНС-а и наших активиста.

Називали су нас погрдним именима, уништавали наше рекламне материјале и користили се методама које не приличе цивилизованом друштву. Они исти који се, на жалост, само именом позивају на демократију и начела поштовања закона и правде.
Ни напади на нас, ни најбезочније лажи и подметања нису нас уплашили. Добро знамо ко смо, шта смо радили у претходном периоду. Док су се други (част изузецима) бавили једино и само на које начине да нападну Српску напредну странку, ми смо се бавили конкретним потезима.
Причали смо Аранђеловчанима шта смо урадили и колико смо урадили. Док смо се бавили чињеницама, неки други су се бавили неистинама и нападима, на које нисмо одговарали. За све то време разговарали смо са суграђанима и свакога дана слушали док су нам износили своје проблеме.
Нападали су нашу децу. Говорили да су неписмена, необразована и некултурна. Недопустиво је да ико у овој земљи говори лоше о нашој најсветлијој будућности, о деци и омладини.
Они који децу и омладину могу називати погрдним именима више говоре о себи него било који одговор који могу добити.
За разлику од оних који се крију иза лажних имена, политику воде по мрачним одајама и далеко од очију јавности, ми смо, током целе кампање, били тамо где треба – међу својим суграђанима.

Сваку месну заједницу и сваки део Аранђеловца смо обишли, сваког грађанина смемо да погледамо у очи и да кажемо - урадили смо више него сви остали заједно, и учинићемо још уколико нам укажете поверење. Ваш глас је најважнији, Ви одлучујете ко ће у наредном периоду водити град и поштеним радом се борити за бољу будућност!
Никада се нећемо бавити прљавом кампањом, ми говоримо истину и за то имамо аргументе!
На нападе одговараћемо пројектима које нудимо и инвестицијама које желимо да привучемо.
На лажи, неистине и клевете одговараћемо радом, трудом и борбом за нова радна места!

АРАНЂЕЛОВЧАНИ ИЗАЂИТЕ 16. МАРТА И ПОКАЖИТЕ СВИМА, КОЈИ МИСЛЕ ДА СТЕ НЕПРИСТОЈНИ И НЕКУЛТУРНИ, КОЛИКО АРАНЂЕЛОВАЦ ИМА СНАГЕ И ВЕРЕ ЗА БУДУЋНОСТ! КОЛИКО НАШ ГРАД И НАША СЕЛА ИМАЈУ ЧАСНИХ, ПОШТЕНИХ И ОБРАЗОВАНИХ ЉУДИ! ИЗБОРИТЕ СЕ ЗА БУДУЋНОСТ У КОЈОЈ ВАШУ ДЕЦУ НИКО НЕЋЕ ОМАЛОВАЖАВАТИ!

СВОМ СНАГОМ ЗА АРАНЂЕЛОВАЦ!
АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМО
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА

16. МАРТ – ЗАОКРУЖИТЕ БРОЈ 1 !
Општински одбор Српске напредне странке Аранђеловац