Вести

Тајкуни неће победити поштену Србију

Члан Председништва Српске напредне странке Зоран Бабић, са коалиционим партнерима из Српског покрета обнове, данас је посетио страначке колеге у нашем Општинском одбору.

Господин Бабић казао је да је политика коју заступа Српска напредна странка политика за бољу и напреднију Србију:

"Убеђен сам да је Александар Вучић једина могућа брана тајкунима, који желе да се ситуација у Србији не промени на боље. Само уз јединствену подршку свих наших бирача, уз маскималну озбиљност можемо да обезбедимо да финансијски интереси појединих моћника и корумпираних политичара не победе на овим изборима. Велики новац биће уложен у кампању против нас, али убеђен сам у нашу победу; убеђен сам да ће грађани препознати тренутак и подржати свом снагом политику СНС-а и Александра Вучића", поручио је Зоран Бабић медијима и члановима странке.

Члан Председништва СНС-а истакао је да се најбоље осећа међу бирачима, у разговору и решавању проблема који се тичу обичних људи:

"Најбоље се осећам на улици, у кампањи и у решавању конкретних проблема. Ми нисмо странка елите, већ обичних људи, који чине велику већину. Шетамо се без телохранитеља, међу својим сународницима, немамо чега да се плашимо, слободни смо, јер нисмо никоме ништа украли и радимо часно и поштено. У нашој странци нема и неће бити заштићених."

Зоран Бабић је са председником ОО СНС Аранђеловац Милосавом Милојевићем и потпредседницима Општинског одбора прошетао главном улицом и посетио штанд на градском тргу, одакле се обратио грађанима и медијима.