Вести

Трибине у Тулежима и Венчанима

Председник ОО СНС Аранђеловац Милосав Милојевић, председник Општине Аранђеловац, чланови и активисти наше странке били су у посети Месној заједници Тулеж у среду, 26.02.2014. године у 16.30 часова, након чега је уследила посета и Месној заједници Венчани у 18 часова.

Председник Општине Аранђеловац Бојан Радовић захвалио је мештанима Тулежа и Венчана на великој подршци коју пружају Српској напредној странци и нашем локалном одбору, поновио шта је урађено у претходном периоду и најавио пројекте који су у плану за наредни период.

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Милосав Милојевић казао је да подршка нашој странци огромна и да представља обавезу за још озбиљнији рад. Истакао је да, уколико постане посланик у Народној скупштини Републике Србије, ће учинити све да помогне селу и своме граду: "Драги пријатељи, само уз Вашу подршку можемо се похвалити председнику странке Александру Вучићу да смо општина у којој се највише радило и много постигло. Верујемо у Вас и знамо да сте најбоље што Србија може да пружи. Ово нису само празне речи, ово је оно што осећамо и видимо. Подршка коју никада ниједна странка пре није имала. Подршка која ће нас повести у бољу, лепшу и извеснију будућност. Уколико постанем посланик у Народној скупштини Републике Србије, обећавам Вам да нећу изневерити Ваша очекивања. Моја жеља је да помогнем свом граду и сваком селу наше Општине. Да учиним да макар мало људи живе боље. То је оно за шта ћу се залагати уколико моја кандидатура буде прихваћена", закључио је своје обраћање мештанима председник нашег одбора.

СВОМ СНАГОМ ЗА АРАНЂЕЛОВАЦ!
АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМО!